Saltar apartados

LLISTES D'ESPERA

Per a consultar la llista d'espera accedeix a aquesta web, que estarà disponible entre el 19 de juliol el 30 de setembre de 2019.

1º ¿Què és la llista d'espera? La llista d'espera de cada estudi està formada per els qui han sol·licitat l'accés a aqueix estudi, han obtingut accés però no han obtingut plaça.

2º ¿Com funciona la llista d'espera? Els moviments de llista d'espera es produeixen quan l'alumnat admès en un estudi deixa la seua plaça vacant per no haver-se matriculat o per no haver pagat el rebut de taxes en termini. Aquestes places vacants s'ofereixen el dia 18 de juliol de 2019. Aqueix dia s'oferiran les vacants que hi haja i els qui siguen admesos o admeses hauran de matricular-se aqueix mateix dia. En cas contrari, perdran la plaça.

Finalitzat el període de moviment de llistes, qui vulga continuar en llista d'espera haurà de sol·licitar-ho el dia 19 de juliol de 2019 a través de formulari on-line, ja que de no fer-ho no continuarà en la nova llista d'espera que es confeccionarà amb les sol·licituds rebudes.

Crida de llista d'espera: 18 de juliol Punxa ací

Ratificació de permanència en llista d'espera

Si després dels moviments de llista d'espera no has aconseguit plaça i desitges romandre en la llista, el dia 19 de juliol podràs sol·licitar romandre en la llista d'espera a través d'aquest formulari web.

Quedaran fora de la llista d'espera els qui no ho sol·liciten expressament.

Si es produeix alguna vacant, es comunicarà a través de SMS per ordre rigorós de llista d'espera una vegada ratificada.

La data límit per a possibles crides és el 15 d'octubre de 2019.

Secretaria. Facultat d'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464