Saltar apartados

Informació pràctiques psicopedagogia

Matrícula ordinària

La matrícula de l'assignatura Prácticum es realitza en el període de continuació d'estudis, seguint el mateix sistema que per a la resta d'assignatures.L'assignatura està organitzada en dos grups:

El grup 1: Per a l'alumnat que no té cap relació laboral docent amb algun centre educatiu.

El grup 2: Per a l'alumnat que una relació laboral docent amb un centre educatiu i en el qual desitja realitzar les pràctiques.

Matrícula extraordinària

Si amb la convocatòria extraordinària de desembre s'aconsegueixen els requisits per a realitzar les pràctiques, la matrícula es podrà sol·licitar a través d'un formulari que estarà disponible en Campus Virtual.

Ofertes de places per al grup 1

Es publicarà en el Campus Virtual l'oferta realitzada per la Direcció territorial d'Educació per a la realització de les pràctiques en entitats públiques de la província d'Alacant

Ofertes de places per al grup 2

És imprescindible que existisca un conveni entre la Universitat d'Alacant i el centre educatiu on es vulga realitzar les pràctiques perquè l'alumne o alumna interessat puga realitzar les pràctiques en ell.

  • A través d'un formulari que apareixerà en el CV, l'alumnat comunicarà a la Facultat el seu interès a realitzar les seues pràctiques en l'entitat on està treballant. Aquesta comunicació la farà tant qui s'haja matriculat en el període ordinari com l'alumne o alumna que es vaja a matricular en l'extraordinari.
  • La Secretaria comprovarà si existeix conveni signat amb l'entitat o empresa indicada en el formulari.
  • Si existeix conveni, dins del termini que s'establisca per a açò, s'haurà de presentar la següent documentació:
    • Document que acredite la relació laboral de l'alumne o alumna amb el centre de pràctiques
    • Calendari de les pràctiques signat pel psicopedagogo tutor o psicopedagoga tutora
  • De no existir conveni l'alumne o alumna serà la persona responsable de presentar, hasta el 4 de novembre, el document que li facilitarà la Secretaria mitjançant adreça electrònica (@alu.ua.es)

Adjudicació de places per al grup 1

Ordinària: L'alumnat, a través d'un enllaç que s'activarà en el CV, seleccionarà i ordenarà les places oferides. Posteriorment, la Facultat les adjudicarà en atenció a la nota mitjana de l'expedient al tancament de la convocatòria C4.

Extraordinària: Les places que s'oferiran seran les vacants de l'adjudicació ordinària.

Adjudicació de places per al grup 2

A l'alumnat matriculat en el grup 2 se li adjudicaran les places proposades per ells.

Signatura del contracte de pràctiques

Tot l'alumnat ha de signar un contracte de pràctiques. La Secretaria anunciarà a través del Campus Virtual el moment en el qual aqueixos contractes de pràctiques estiguen disponibles. Aquest document haurà de ser retornat a la Secretaria amb la signatura del tutor o tutora i de l'alumne o alumna en el termini que s'establisca.

Secretaria. Facultat d'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464