Saltar apartados

Convalidacions i adaptacions

Regulació

  • Taxes: Una vegada fet l'estudi i comunicat el nombre de crèdits que es van a reconèixer, perquè puguen ser incorporats a l'expedient l'alumne o alumna haurà d'abonar el 25% del valor dels crèdits a incorporar. Els termes convalidació i adaptació al fet que fa referència aquesta instrucció, s'entén que són aplicables exclusivament als estudis de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Enginyer Tècnic, Arquitecte Tècnic i Diplomat.
  • Complements de formació: L'alumnat que ja tinga superats els complements de formació necessaris per a obtenir un segon cicle haurà de sol·licitar el seu reconeixement, tant en Psicopedagogia com en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, durant el període establit per a les convalidacions.
  • Crèdits de lliure elecció d'assignatures cursades en altres carreres universitàries: els alumnes i alumnes procedents de trasllat o ja titulats que vulguen reconèixer com a crèdits de lliure elecció les assignatures cursades en altres carreres universitàries hauran de sol·licitar aquest reconeixement en el període de convalidacions. Si se sol·licitara en finalitzar la carrera no es permetrà la incorporació, excepte si la sol·licitud es fa en el període de convalidacions. Instància
  • Crèdits de lliure elecció de cursos: La incorporació com a crèdits de lliure elecció de cursos es pot fer en qualsevol moment del curs acadèmic, excepte els obtinguts a través de cursos d'idiomes que es realitzarà en finalitzar els estudis.

PER A l'ALUMNAT DE CONTINUACIÓ D'ESTUDIS (SEGONS CICLES)

Termini i lliurament de sol·licitud:

  • En els períodes de matrícula.
  • Un període extraordinari: del 16 al 31 de maig de 2016.

Sol·licitud: a través d'instancia(També per a sol·licitar la incorporació d'assignatures d'altres estudis com a lliure elecció).

Lloc de presentació de la documentació: Secretaria administrativa de la Facultat. Horari d'atenció al públic.

Els reconeixements resultants del període extraordinari no donaran lloc a modificació de matrícula.

Nota per als sol·licitants de beques.- Si s'és sol·licitant de beca/s, aquesta convalidació/adaptació podria suposar una reducció del nombre de crèdits de la seua matrícula, i per tant, donar com resultat la denegació de beca aquest curs i el curs següent. Per a evitar aquesta situació, s'haurà d'ampliar la matrícula fins a completar els crèdits mínims necessaris.

Secretaria. Facultat d'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464