Saltar apartados

Impresos i tràmits administratius

En aquesta pàgina pots trobar els procediments i impresos de qualsevol tràmit que desitges realitzar en la Facultat. Molts d'ells pots solucionar-los des de casa sense necessitat de desplaçar-te a la Secretaria. No obstant això seguim atenent-te de forma tradicional:

  • Personalment, en la Secretaria del Centre.
  • Per correu postal (Facultat d'Educació, Universitat d'Alacant, Carrer Aeroplà, s/n. 03660 Sant Vicent del Raspeig, Alacant, Espanya)

Amb la finalitat d'agilitar els tràmits, les respostes a les teues sol·licituds les realitzarem exclusivament al teu correu institucional de la universitat (@alu.ua.es). Si ja disposes d'una altra adreça de correu, trobaràs en webmail la informació de com redirigir al teu correu personal els missatges que t'envie la Universitat al teu correu institucional.

IMPORTANT: Per a poder arreplegar qualsevol document acadèmic (fitxa informativa de l'expedient, certicat acadèmic, certifcat supletori del títol...) és necessari que:
. T'identifiques presentant el teu TIU, DNI, NIE o passaport.
. Si no pots desplaçar-te personalment pots autoritzar  una altra persona per a realitzar el tràmit. L'autorització ha d'anar acompanyada d'una còpia del teu DNI i el DNI de la persona autoritzada.

A continuació tens els procediments agrupats per temes, si fas clic en la fletxa de l'esquerra es desplegaran els procediments del grup.

RECONEIXEMENTS 

TRASLLAT D'EXPEDIENT I CONTINUACIÓ D'ESTUDIS

 

Secretaria. Facultat d'Educació


Universitat d'Alacant
Carrer Aeroplà s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464